Konsum

Sveriges Trevligaste Butik

Sponsorer: Coop.se | Saltå Kvarn - MinMusli.nu | sponsor_sjolunda_15 | sponsor_mataffären_15 | |


Din butik

Visst är det roligt att komma in i en butik där du känner dig hemma, det är nästan som om du och de som jobbar där är… ja, kompisar. Ni kan skoja med varandra, du vet att du kan be om hjälp med nästan vad som helst utan att det behöver kännas som att du stör.

För mig är det den gamla lanthandeln som står modell för den butik som jag skulle känna mig glad över att kalla mig för stamkund i, där jag går in och hälsas av personalen vid namn och de plockar upp samtalet någonstans i närheten av där vi avslutade sist.

Att behandlas på detta vis får mig att känna mig betydelsefull och viktig.

Personalen

Att som personal arbeta för att skapa en dylik miljö är väldigt ansträngande (även om det i allas ögon är värt det), och en stor del av kakan är att personalen måste bjuda oerhört mycket på sig själva.

Visa din uppskattning

Varför inte vända på steken? Nominera den butik som du tycker förtjänar utmärkelsen ”Sveriges Trevligaste Butik” och berätta gärna för din butik att du har gjort det. Då kan de dels uppmana flera kunder att rösta, dels får de känna sig omtyckta och uppmärksammade.

.

SverigesTrevligasteButik2009
.

NOMINERINGAR ÄR KLARA, RESULTAT RÄKNAS!

Gör så här:

 1. Skicka in din nominering.
  Skicka butiksnamn (vi håller oss till livsmedelsbutiker) + adress + motivering (ex: ”Coop Nära Storgatan, Storg. 1, 10010 Hockersta för att de alltid skivar upp min pölsa och kysser mig adjö”) till sverigestrevligastebutik@gmail.com eller använd formuläret nedan. Glöm inte att motivera din nominering!
 2. Sprid ordet.
  Berätta gärna för andra människor om omröstningen (genom din blogg, sociala nätverk, kafferaster o.s.v.), och uppmana dem att delta. Eftersom det är ett helt ideellt påhitt finns det inte någon reklambudget, det hänger på oss. Bilder: avlång eller smal(-are).
 3. Lämna ett bidrag. (inget tvång)
  Det kommer att kosta en del att skicka blommor och vinstkorgar över hela Sverige, så för att slippa tömma min redan skrala semesterkassa tar jag mer än gärna emot bidrag till detta. Du kommer då att läggas till i listan över högt värderade sponsorer. [Klicka här]

Omröstningsprocedur:

 1. Nomineringar.
  Alla nominerar sin favoritbutik. Sista nomineringsdag är fredagen den trettioförsta juli (2009-07-31)
 2. Sammanställning.
  Alla nomineringar räknas ihop och sammanställs.
 3. Resultat.
  Resultatet framställs på följande vis: De två butiker som fått flest respektive näst flest röster blir etta och tvåa. Om verkligheten tillåter följer även tredje, fjärde och femte plats denna procedur. Om det är jämnt skägg mellan butiker på en eller flera platser kommer lottning att lösa tvisten (genom användning av Random.org).
 4. Priser:

Du kan vinna:

Butiken du nominerar kan vinna:

(Om ingen av vinnarna ovan finns i Stockholm kommer en stockholmsvinnare att dras (bland er läsare alltså) för eko-lådan, Mataffären.se levererar nämligen bara inom Stockholmsområdet tyvärr.)


Annonser

5 kommentarer

 1. […] har försökt att göra en så fullkomlig sida som möjligt med information runt det här (här) men har säkerligen missat något. Säg gärna till om något är oklart eller kan göras […]

  Pingback av Nu börjar vi: Sveriges Trevligaste Butik! « Konsum — 2009/06/16 @ 17:05

 2. […] Nominera din favoritbutik nu! […]

  Pingback av Nominera och vinn! « Konsum — 2009/06/26 @ 10:17

 3. […] Sveriges trevligaste butik Har själv röstat så nu måste jag sprida ordet lite 😉 http://konsumbloggen.com/stb/ […]

  Pingback av Sveriges trevligaste butik « Nessie81’s Weblog — 2009/07/05 @ 14:57

 4. […] Nominera din favoritbutik nu! Kommentera […]

  Pingback av Du vill väl ha din müsli? « Konsum — 2009/07/13 @ 11:40

 5. […] Nominera nu – och vinn priser! Kommentera […]

  Pingback av Sista chansen! « Konsum — 2009/07/31 @ 08:17


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: