Konsum

2009/04/16

De som bara vill förstöra

Filed under: Coop — by konsum @ 06:49

Hon kommer upphetsat fram till mig med ett paket morötter, det syns tydligt att hon är uppriven över något. Hon gör en djup inandning och fräser med en varnande ton fram:

– Nu har de kommit ända hit de där jävla… [hon gör en paus och ser sig om för att försäkra sig om att ingen kommer att höra det hon nu ska säga, hon lutar sig in mot mig och teaterviskar]… de där jävla uteliggarna! Det var en utanför vår port nu när jag skulle gå hit.

Annonser

7 kommentarer »

 1. Huh, vilken äcklig människa. Hon verkar inse att det hon säger inte är är OK eftersom hon är mån om att ingen annan ska höra.
  Dock undrar man varför hon tror att Konsum är en gelike.

  Kommentar av Mary — 2009/04/16 @ 13:46

 2. Mary: exakt min skräcktanke; ser jag ut som en som tycker sådär? Min teori är (eftersom jag verkligen inte tycker sådär) att hon snarare ville hålla tillbaks sin irritation för att det fanns barn i butiken. Hon tycker förmodligen att barn ska skyddas och deras naivitet ska bevaras, det är det viktigaste.

  Kommentar av konsum — 2009/04/16 @ 15:24

 3. Jag tror det är något sexuellt. Förlösning genom hämninsglöst slusk. Hon vill han ska komma ännu närmare, förlåt om jag väcker spykänslor. Över henne så klart…

  Kommentar av hélène — 2009/04/17 @ 07:02

 4. Kul story. Jag har en ännu värre från när jag jobbade i en affär, men den får jag skriva om på min blogg =)

  Kommentar av skandalmorsan — 2009/04/18 @ 23:30

 5. Usch, vilken trist inställning. MEN – kul att hon gick omkring med morötter och var uppRIVEN. 🙂

  Kommentar av Alexandra — 2009/04/21 @ 19:13

 6. Ursäkta om jag går emot den allmänna uppfattningen om den här människans läskighet, men kan man inte ta det här på allvar? Jag lever i perioder ganska nära en person som bor utomhus året runt. Jag tror att känslorna som den här ”äckliga” människan uppelver beror på att det finns ett avstånd mellan oss människor med permanent boende och dom utan.

  Kommentar av Johan — 2009/04/22 @ 20:27

 7. Johan: Absolut. Kvinnan Konsum mötte sa antagligen bara högt vad fler tänker. Ingen vill bli uteliggare. Därför försöker väl vi som inte är det att skydda oss från risken genom att tillskriva dom som är det egenskaper vi själva inte är behäftade med, anser vi. En uteliggare stressar alla normala människor, tror jag, genom att visa på att så kan livet plötslgt förbytas i om vi själva inte -ja vadå?, och så vill vi inte instinktivt att någon ska ha det så där heller, det är en skam för oss alla. Jag tror Aluma betyder oerhört mycket här. Formuleringen i deras marknadsföring är lysande: Möt blicken, köp ett nummer!

  Kommentar av hélène — 2009/04/23 @ 09:24


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: