Konsum

2006/10/25

Konsumbloggen.com

Filed under: Coop — by konsum @ 22:45

Som ett led i den hybris den här bloggen så sakteliga utvecklar har möjligheten att komma hit breddats. Från och med… NU kan man lugnt och stillsamt skriva http://www.konsumbloggen.com för att på ett fiffigt och smärtfritt sätt kunna njuta hejdlöst av känslan av att vara här.

7 kommentarer »

 1. Du… ett tips är att du kollar så att du inte får Coops jurister på dig. Om de anser sig äga rättigheterna till ordet ”Konsum” så är du inte direkt att vara avis på…

  Kommentar av N|. — 2006/10/26 @ 08:34

 2. Vi är ju några som är dödligt nyfikna på vem du är, och nu fick vi ju några ledtrådar… Om inte domänen är registrerad på en målvakt förstås:-) Hybris är trevligt i stela Sverige!

  Kommentar av MrArboc — 2006/10/26 @ 08:55

 3. Arboc: Det är förstås inte jag som står för domänen, en kollega (=läsare) har fixat det. Jag kan alldeles för lite om sådant.

  N|.: Men om det anspelar på tyska Konsum då? Tror du att det går lika illa då? Äsch, reagerar de på det så får jag helt enkelt gå tillbaka till den gamla adressen.

  Kommentar av konsum — 2006/10/26 @ 10:52

 4. Stackars din ”kollega” om juristerna smäller till med en stämmning:-) Fast gör dom det är dom ju korkade, det här kan väl ingen se som annat än goodwill för Coop?

  Kommentar av MrArboc — 2006/10/26 @ 11:37

 5. Den här bloggen är den bästa reklamkampanj Coop har haft på rätt många år. Att varumärket, logotypen och delar av företagets inre funktioner (”puts och studs”) används lär inte vara populärt, men räkna med att minst PR-folket redan har rekommenderat koncernledningen att inte göra något just nu. 🙂

  Den dagen de känner för att göra något, kommer de däremot att vara mycket tacksamma att du använder wordpress.com som bloggtjänst. De behöver bara påpeka att ”konsum” är ett skyddat varumärke så är bloggen historia. Och den nya domänen knuten till Automattics domänmappningssystem så den blir historia den med.

  Dagens tips: Flytta till egen hosting. Och använd möjligheten att följa domänregistrantens namn i fortsättningen, det är inte särskilt svårt. 😉

  Kommentar av Andreas — 2006/10/29 @ 12:30

 6. Andreas: Tack för tipset! Jag förstår inte alltför mycket av det, men jag kanske borde lära mig lite om sådant här…

  Jag hoppas på att Coop antingen 1) förstår att ingenting här skadar Coops rykte, eller 2) bara skiter i en liten darrande blogg som den här.

  Kommentar av konsum — 2006/10/29 @ 13:35

 7. Jag är böjd att hålla med Andreas i både det positiva och hans förslag. WordPress.com kan inte hjälpa att de måste skydda sitt varumärke…

  Kommentar av N|. — 2007/01/19 @ 11:03


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: