Konsum

2006/10/21

En vecka kvar

Filed under: Coop — by konsum @ 23:54

Nu är det bara en vecka kvar innan slutdatumet på tävlingen är över oss. En vecka. Jag har personligen inte fått ett enda diplom, så den som överlämnar ett tjusigt diplom till mig får dessutom en trisslott!

Jag sitter i min ensamhet och lyssnar på en mycket stilig version av en känd låt och mår faktiskt (trots bristen på diplom) ganska bra.

Annonser

23 kommentarer »

 1. Den här sortens kommentarer är kanske av förståeliga skäl inte det allra bästa du vet, men jag kan inte hjälpa det. Jag har aldrig blivit så här kär i någon jag vetat så pass lite om. Trodde inte det gick, det är skumt. Tack för att du har den här bloggen kära du, och ja, det var en väldigt fin version av låten. Hoppas vi syns, ha det så sjukt bra, hej.

  Kommentar av Johan — 2006/10/22 @ 03:11

 2. Bra version av låten. Lite skönt att slippa Cindy’s gälla och förskräckliga röst 🙂

  Hoppas det e bra med dig iaf fast du sitter i din ensamhet 🙂 Skulle själv inte klara mig utan min ensamhet, ibland i alla fall 🙂

  Kommentar av Stefan — 2006/10/22 @ 12:08

 3. Säg vart du jobbar så lovar jag att komma dit och ge dig ett diplom. Med glitter på. Och guldstjärnor.

  Kommentar av Den där — 2006/10/22 @ 15:18

 4. Fin tävlingsidé. Själv är jag alldeles för blyg för att delta dock.

  Kommentar av Charlotte — 2006/10/22 @ 15:48

 5. Jag är nog långsam, men jag vet inte vad det är för kön på Konsumbloggaren… Är det en tjej eller en kille? Jag föreställer mig en kille någonstans i mellansverige… fast det skulle ju lika gärna kunna vara en tjej iofs…
  Vem är du konsumbloggaren?

  Kommentar av maja — 2006/10/22 @ 21:21

 6. jag tycker det är rätt uppenbart att det är en tjej. så dåliga skämt som hon fått höra skulle ingen kille slänga ur sig till en man i kassan. och så tycker jag det märks på sättet hon skriver också, och de saker hon tar upp.

  Kommentar av simonize — 2006/10/23 @ 01:08

 7. Maja, du har en poäng. Jag må ha varit fördomsfull och förhastad, men för mig har ”Coop” alltid (sen i somras någon gång) varit en tjej. Det har verkat och låtit så bara, ödmjukt, rart, klokt, harmonisk och fint, med alla fötter på jorden. Coolt, med andra ord. Det hela är rätt intressant ändå, och när du kom med din vinkel nu så var jag tvungen att strosa igenom de ca 13 (eller så) sidorna igen.

  Saker som ”Min kollega ville att jag skulle hålla mig i närheten när han var i kassaområdet – ifall han blev våldsam – och jag höll med.” får en kanske att fundera, men
  ”Nu åker jag och mina närmaste vänner på en välförtjänt och obscent skön semester till Spanien. Vi ska äta tapas, bada i havet, äta annan mat samt kanske möjligtvis också inmundiga en och annan alkoholhaltig dryck. Kanske.” vet jag inte om en kille skulle skriva spontant. Snarare typ ”och vi ska supa tills vi spyr och ramlar och ragga brudar blabla gym, beach 2006, deff, öl…” kanske, och nu var jag fördomsfull igen.

  Okej då, i värsta fall har jag väl förälskat mig i en kille. Det har inte hänt förut, och vore väl som värst ännu skummare. Kär är jag i vilket fall.

  Kommentar av Johan — 2006/10/23 @ 01:55

 8. Har också undrat ett tag, men lutar väldigt mycket åt att ”Coop” är en tjej. Egentligen spelar det ingen roll, för inläggen är bra i alla fall 😉 Man blir nästan alltid på gott humör av att läsa dem.
  Underbar version av låten förresten. Och jag kan svänga ihop ett vackert diplom till dig, bara för att du är så underbar 😉

  Kommentar av TheBumbleBee — 2006/10/23 @ 10:57

 9. Nu blev jag allt lite kär i ”Johan”! Åh, vad du är gullig 😉

  Jag trodde från början att ”konsum” var en kille, eftersom språket inte är så krusidulligt. Fast nu lutar jag åt att det är en tjej. Tjejer är bäst i kassan. Jag tycker dock att det är ett intressant grepp att inte avslöja sitt kön, det är ändå inte viktigt för bloggen som sådan. Keep up the good work, bara!

  Och nu funkar min digitalkamera igen, så jag ska kanske vara med i tävlingen nu då 🙂

  Kommentar av Kajsa — 2006/10/23 @ 13:22

 10. Jag har inte ens tänkt tanken att det skulle kunna vara en tjej. Har alltid förutsatt att det är en kille. ”inmundiga ” är för mig ett uttryck som kommer från en kille, men vem vet!?

  Kommentar av Anna — 2006/10/23 @ 13:38

 11. Spooky. Det är andra gången på en minut jag läser ordet inmundiga. Det ordet används inte särskilt ofta men när det gör det så är det nog lika mellan kvinnor och män. Min teori alltså.

  Kommentar av Anna — 2006/10/23 @ 13:44

 12. Jag har legat vaken hela natten och tänkt på det nu. Nej, det har jag inte, men det känns lite som att alla tjejer tror (hoppas) det är en kille, och alla killar tänker (vill) att det är en tjej. Det skulle rätt osökt kunna tolkas som ett ett kvitto på attraktionskraft om någon frågar mig.

  Beträffande meningen jag citerade förut så har jag ingen aning om killar eller tjejer säger just ”inmundiga” oftast, men konsum använde nog inte sitt mest seriösa ordval just där kanske.

  Som sagt, bloggens och personens funktion i det här fallet är ju att folk fastnar och stormtrivs, att jag blir kär, och det är väl huvudsaken egentligen. För övrigt gillar jag att vara gullig hallå, jag trivs med det.

  Kommentar av Johan — 2006/10/23 @ 14:21

 13. Hehehe, men jag då som är tjej och tror att det är en tjej?? Är det en tjej så är hon fantastisk på att skriva så att man fastnar. Precis som jag skulle vilja vara. Idoler är bra. Då peppar man sig själv att utvecklas. 🙂

  Kommentar av Anna — 2006/10/23 @ 14:58

 14. Ja, just det, du ja, förlåt. Jag trodde du var en kille först… (på skoj).

  Kommentar av Johan — 2006/10/23 @ 15:59

 15. Vilken underbar version av Girls just want to have fun.
  Alla måste lyssna på min version av hey ya som finns på MySpace.

  Kommentar av B — 2006/10/23 @ 21:07

 16. (Ja, eller på Mat Weddles på http://www.youtube.com/watch?v=hXlSrfkNxPw )

  Kommentar av Johan — 2006/10/23 @ 23:06

 17. Tänkte bara att det här kunde vara relevant, för läsarna av den här bloggen:

  http://sandratherese.blogspot.com/2006/10/dagens-virrigaste-man.html#comments

  Kommentar av joakim — 2006/10/24 @ 00:32

 18. Näää.. jag har ju trott att det är en kille.. Iofs är det ”shit the same” men nu blir jag ju nyfiken.. eller inte… Det är som sagt skit samma, bara ”Coop” fortsätter skriva som h*n gör! 😀

  Kommentar av vhcbloggen — 2006/10/24 @ 09:09

 19. Jag tycker att folk, trots att de säger att det gör detsamma, hänger upp sig alldeles för mycket på det där med kön. Jag skulle ge väldigt mycket för att kunna skriva som Konsum och en del andra kan, oavsett vem denne är egentligen; i och för sig får man veta ganska mycket om det här.. Om jag kunde hänga ut mig på det här viset för främlingar så skulle jag göra det. Konsum, jag bryr mig inte om vilket liv du för utanför detta. Fortsätt skriva, jag behöver någon som kan lysa upp livet då och då, för jag kan inte skriva det själv. Och det gör säkert många andra med.

  Kommentar av July — 2006/10/24 @ 09:24

 20. Snabb sammanfattning; Vi älskar allihopa att sitta och läsa Coops blogg och den är bra precis som den är, vare sig Coop är tjej eller kille 😉

  Kommentar av TheBumbleBee — 2006/10/24 @ 10:27

 21. Alla: Tack. Och precis som någon påpekade ovan tycker jag att det är ointressant vilket kön som driver den här bloggen. Det viktigaste är ändå vilka som läser det som skrivs, och ni – mina kära vänner – får vara vad ni vill, ni är ändå bäst i världen!

  Johan: Jag tar det som en komplimang att du känner som du gör för mina ord, och ord är könlösa så du behöver inte oroa dig.

  Kommentar av konsum — 2006/10/24 @ 10:48

 22. Saken med ett ospecificerat kön är ju att alla tillåts måla upp den sanningen de själva vill. Det gör alla också, mer eller mindre beroende på intresse. Jag hör väl till dem som gjort och gör det lite mer, men alla är medvetna om att en person har åtminstone en ålder och ett kön. Bilden sitter så att säga i betraktarens öga, och jag får dig inte till Bosse 46 år bara, vilket gläder mig enormt.

  Ord är intressant också, och dina är ju inte bara samhällsreflekterande utan reflekterar även dig som person. Annars hade du givetvis aldrig haft den inverkan du har. Det kuliga här är ju att du skulle kunna se ut i stort sett hur som helst och vara i stort sett vem som helst, men ditt uttryck och ja, groove helt enkelt, gör dig ändå bedårande. Jag oroar mig inte, och jag hoppas innerligt att du inte gör det heller.

  Kommentar av Johan — 2006/10/24 @ 13:04

 23. Åh..Six Figure Transatlantic. Min gamla polare. Vad roligt!

  Bloggen är grym förresten. Fridens liljor!

  Kommentar av Ung tant — 2006/10/31 @ 23:45


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: