Konsum

2006/09/13

Fina meloner

Filed under: Gästspel — by konsum @ 07:34

Inskickat av tjejen som gud glömde:

Jag har jobbat ett antal år i en butik. Denna butik var RIMI. Vid just det tillfället så arbetade jag vid grönsaksdisken och höll på att fixa till inför stängningsdags.

En man kom fram till mig och frågade om jag hade några meloner. ”Ja visst”, svarade jag. ”Jo det ser jag allt”, svarade han och flinade. Jag förstod inte riktigt vad han flinade åt, men visade fram honom till de två meloner som fanns kvar och tog upp dom för att ge till honom.

Han böjde sig fram och klämde på melonerna och sa att dessa passar honom bra, men att de jag har under tröjan slulle smaka ännu bättre.

Den gången är första och förhoppningsvis den sista gång jag bett en kund bett en kund dra åt helvete.

Annonser

23 kommentarer »

 1. Det var milt. Jag hade antagligen greppat den största auberginen och menande påpekat att den lilla brytbönan han har i byxorna inte hade räckt långt för att tillfredsställa min passionsfrukt.

  Kommentar av Michis — 2006/09/13 @ 09:25

 2. Usch fräcka kräk.

  Kommentar av Jessica — 2006/09/13 @ 10:04

 3. Say what??? Så kan man väl inte göra när man är ute å handlar mat heller!!!

  Kommentar av Vanja — 2006/09/13 @ 11:07

 4. Helt otroligt vilka idioter det finns! Hoppas du polisanmälde också! *upprörd*

  Kommentar av Kajsa — 2006/09/13 @ 12:06

 5. […] Konsum  […]

  Pingback av sonitus.org » Blog Archive » Fina meloner — 2006/09/13 @ 15:24

 6. Jävla äckel det finns! En kund (en stammis) tog mig på häcken en gång och jag kom inte på något annat än att fräsa mot honom (som en katt gör). HAn hade i alla fall vett nog att be om ursäkt efterråt.
  Vi har en äldre man som behöver hjälp med att handla (inget ovanligt och normalt inga problem om man inte kommer mitt i middagsruschen), som säger att han ser dåligt och har dålig balans. Inte heller ovanligt, att gå armkrok med någon kund händer titt som tätt. Denna kund är dock specialist på att ”råka” komma åt ens häck och snudda vid brösten, och föra handen över ens svank. Jag vägrar befatta mig med honom längre, men det finns alltid någon ny, ung tjej han kan be om hjälp (aldrig någon av killarna….). Alla tjejer i butiken har råkat ut för honom, och han har tom gått på några av de yngre, kvinnliga kunderna. Men om man säger något, då är han minsann så gammal och skröplig och ser så dåligt (men han ser alltid skillnad på tjejerna och killarna…)

  Urrrrrrrrrrk. Nu blev jag arg. Tack och lov är dessa undantag.

  Kommentar av Sanna — 2006/09/13 @ 16:01

 7. Fy fan!!! Jävla kräk! han får nog inte så mycket hemma…

  Kommentar av Milla — 2006/09/13 @ 21:55

 8. Jag skulle vilja säga att jag skulle ha smällt till honom (för det är jag mycket väl kapabel till rent fysiskt, karatemänniska nämligen), men ärligt talat hade jag nog bara mesat ur och gått däriftån själv.

  Kommentar av Christina — 2006/09/13 @ 22:05

 9. Sicka idioter det finns alltså… helt ofattbart… som ger oss fina killar dåligt rykte… usch!!!

  Kommentar av abiniz — 2006/09/14 @ 01:57

 10. Sanna, ni måste ta upp det mned chefen. Ni måste kräva att han helt enkelt inte får be tjejerna om hjälp i fortsättningen, att han inte får hjälpen om det inte är av en manlig anställd. Alla nya tjejer ska varnas för honom och inte behöva vara rädda för repressalier från arbetsgivaren om han börjar bråka för att man säger nej till att hjälpa honom att utöva sina sjuka böjelser. Sånt där beteende måste stävjas, och har man en anställning där man upprepat blir kränkt av samma människa så krävs krafttag av den man är anställd av. Det är sexuella trakasserier och det är olagligt.

  Kommentar av Maria — 2006/09/14 @ 03:04

 11. jag undrar vad den där gubben hade väntat sig för reaktion egentligen… en stor eloge till Michis kommentar 🙂

  Kommentar av sofia — 2006/09/14 @ 17:44

 12. -mållös-

  vafan.. gör man så?

  Kommentar av Lari — 2006/09/14 @ 17:59

 13. Tackar så otroligt för alla kommentarer om min taskiga dag…*S* Eller så var det den mannens dag som blev helt misslyckad! Han var känd sen tidigare i butiken och jag antar att han kanske förökt ragga på mig, jag vet inte. Men sättet som han gjorde det på kallar jag sjukt jävla dåligt! Önskar jag gjort som Michis´skrev längst upp faktiskt, men håll med mig om att det är lätt att vara efterklok! Ni må tro att jag tänkte och hade velat säga både det ena och det andra när mannen försvunnit.

  Kommentar av Vera — 2006/09/14 @ 21:51

 14. Nej, usch, fyfan vad vidrigt! 😦

  Kommentar av Hanna — 2006/09/15 @ 01:48

 15. FY FAN! På mitt jobb har vi allt fått utstå en hel del vi med, som snuskiga förslag och trånande gubbar. En man sa en dag till en kollegas syster (som också jobbar här) att han allt skulle vilja sätta på systern. Systern som fick höra det blev så förbannad att hon bad honom dra åt helvete. Dte tycker jag att man har all rätt att göra, vi ska inte behöva stå ut med vad som helst bara för att vi jobbar med service.

  Och precis som Maria skrev till Sanna bör S ta upp detta med sin chef, för det ska inte accepteras att en gubbe tafsar på kvinnliga anställda. Vill han ha hjälp, ja då kan Kalle eller Johan eller Martin hjälpa honom!! Eller varför inte chefen själv?

  Kommentar av Agnes — 2006/09/17 @ 19:16

 16. Det var ju inte så farligt.

  Kommentar av M — 2006/09/19 @ 02:28

 17. Ett perfekt läge för en pungspark…

  Kommentar av Andreas — 2006/09/22 @ 01:45

 18. Usch, måste man verkligen stå ut med vad som helst? Jag fick en gång höra att ”dig skulle man då göra vad som helst för att få sätta på”

  Kommentar av Angelica — 2006/09/22 @ 14:08

 19. ”M” här ovan lär aldrig själv ha befunnit sig i en likanande situation och känt sig så otroligt kränkt som jag förstår att hon som skrev inlägget kände sig! Att då slänga ur sig ”Det var ju inte så farligt” visar ju bara på att det tyvärr fortfarande är vanligt förekommande med åsikter som att ”Det får man väl stå ut med om man är en söt tjej som du”. Så fan heller. Glimten i ögat eller inte, på en arbetsplats får en sådan handling eller sådana ord en helt annan mening eftersom du som anställd är där för att du jobbar där och förväntas serva andra. Du är inte där för att ragga på människor och du förväntar dig knappast att bemötas på detta sätt. Skäms på dig som tycker att ”Det var ju inte så farligt” när hon på rikigt blev både arg och säkert också kränkt av situationen. Sådana bakåtsträvande människor som du hoppas jag det blir färre och färre om!

  Kommentar av teuger — 2006/09/24 @ 02:08

 20. jag: medlemskort?
  kund: nej men jag har en manslem.

  han har kört samma grej med en annan tjej på jobbet. hur impotent är man inte om man känner sig tvungen att påpeka för kassörskan att man faktiskt har en balle?
  en annan gång gled han förbi mig när jag stod och packade up kaffe. han tog ett paket och sa till mig ”om man får oväntat dambesök” och höll upp kaffepaketet. jag orkade inte ens svara.

  Kommentar av Karin — 2006/10/19 @ 14:08

 21. Det är rätt – ta ingen skit, kunden har inte alltid rätt.
  Blir förvånad över hur övertrevliga personal är trots att kunder spottar på dem. Rycker alltid in direkt när jag ser detta. Vet att personalen kanske inte kan säga vad de vill – då är det tur att någon har civilkurage nog att ”hjälpa till”.

  Kommentar av daviden — 2006/11/14 @ 10:38

 22. hahahahhahahahhaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Kommentar av bm — 2006/11/28 @ 14:00

 23. Jag jobbar i en snabbgross och där säljer vi 10-kilos säckar med jumbolökar. En dag för några veckor sedan stod jag i kassan och kunden jag hade framför mej var den första jag sålt den typen av lök till och jag utbrister ”Oj, vilka stora lökar!” och skäms sedan lite när jag insett hur det kunde tolkas 🙂

  Kommentar av Camilla — 2006/12/07 @ 21:42


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: